Brandsikker Sommer

I Danske Beredskaber elsker vi sommeren. De varme og lyse aftener med grillhygge på terrassen, bål til Sankt Hans og havearbejde i weekenderne. Det er en fantastisk tid.

Desværre giver de mange aktiviteter med åben ild også nogle udfordringer. For hvert år rykker Danske Beredskaber ud til cirka 1.000 brande, der er forårsaget af uforsigtighed med bål, grill og ukrudtsbrænder.

Mange af brandene kan undgås med få vigtige huskeregler. Vidste du for eksempel, at man aldrig skal bruge optændingsvæsker til at starte grillen eller bålet? Eller at man altid skal have vand i nærheden, når man bruger ukrudtsbrænderen?

Vi har samlet en håndfuld gode råd til både grill, åben ild, ukrudtsbrænder og Sankt Hans, som du gratis kan downloade nederst på denne side. Rådene er lige til at printe og putte i pungen eller lommen. Så har du dem altid med dig.

Deltag i konkurrencen om et kroophold for to personer

Som led i vores kampagne Brandsikker Sommer udlodder vi et kroophold for to personer. For at deltage i konkurrencen skal du uploade et billede af din brandsikre sommer til de sociale medier med hashtagget #brandfri.

Du kan benytte Facebook, Twitter og Instagram til at uploade billedet. Du kan kun deltage i konkurrencen med ét billede, men du er selvfølgelig meget velkommen til at lægge flere billeder op – måske kunne du inspirere dine venner til at gøre det samme og være med til at sikre, at de også får en #brandfri sommer?

Sidste frist for at deltage i konkurrencen er søndag den 27. august 2017.

Vinderen trækkes herefter og får direkte besked på sit opslag på Facebook, Twitter eller Instagram. Derudover offentliggøres vinderen på Danske Beredskabers sociale medier. Vinderen bedes kontakte os på [email protected] for yderligere information.

Download lommekort med gode råd