Venteliste: studietur til Interschutz 2022

Beskrivelse

OBS! Ved tilmelding vil du komme på venteliste, da der er fuldt booket lige nu.

I 2022 går Danske Beredskabers studietur til Interschutz i Hannover – over 1.000 udstillere og over 150.000 besøgende ser på nyeste udstyr og tendenser, oplever demonstrationer af seneste viden og udveksler internationale erfaringer inden for brand og redning. Det er netværk og inspiration for fuldt tryk.

Tid: 20. – 23. juni 2022

Vi kører fra Danmark i fælles busser den 20. juni og ankommer til vores hoteller sidst på dagen. Begge hoteller ligger nord for Hannover og dermed i den rigtige retning, når vi den 23. juni om morgenen kører hjemad og igen er hjemme sidst på denne dag.

21. og 22. juni besøger vi Interschutz-messen, og arrangørerne vil blandt andet gerne byde os formelt velkommen i deres VIP-lounge. Endvidere er vi ved at forsøge at få besøgsaftaler med nogle af de større udstillere, fx Rosenbauer og Magirus.

Vores egne busser kører os fra vores hoteller til messen og hjem igen om aftenen. Den 21. juni holder vi fælles middag for den danske delegation.

Program

Vi besøger en af verdens største messer for beredskab, Interschutz i Hannover. Allerede nu har Interschutz meddelt, at der er over 1.000 tilmeldte udstillere i 2022. Der er nok at se på og blive inspireret af for de godt 150.000 forventede besøgende fra hele verden. Der er fri mulighed for at gå rundt og opleve på messen.

Se mere om Interschutz her: https://www.interschutz.de/home

Pris

Medlemmer af Danske Beredskaber: kr. 4.690,- plus moms. Ikke medlemmer: kr. 5.490,- plus moms.

Prisen inkluderer:

  • Transport Danmark – Hannover tur/retur i moderne firestjernede turistbusser med klimaanlæg, ekstra benplads og fodstøtter, toilet, kaffemaskine, 220V anlæg m.m.

Der køres via to ruter og samles deltagere op ved motorvejstilkørsel/rasteplads ved:

Aalborg, Randers, Skanderborg, Horsens, Vejle, Kolding, Haderslev, Aabenraa, Frøslev, Hvidovre, Køge, Ringsted, Slagelse, Nyborg, Odense og Middelfart.

Afgang er 20. juni om morgenen fra hhv. Aalborg og Hvidovre, hvorefter der samles op ad de to ruter. Mere præcise afgangstider tilgår forud for turen.

  • Transport hotel – Interschutz tur/retur
  • Tre overnatninger på firestjernede hoteller, nord for Hannover, i enkeltværelse, inkl. morgenmad.
  • Fælles middag 21. juni om aftenen
  • Adgangskort til Interschutz 21. og 22. juni samt VIP-velkomst på messen.

Forplejning 20. og 23. juni, frokost 21. juni, frokost og middag 22. juni samt alle drikkevarer er for egen regning.

Tilmelding

OBS! Ved tilmelding vil du komme på venteliste, da der er fuldt booket lige nu. Et endeligt svar på deltagelse kan gives senest den 1. december 2021.

Endelig bekræftelse på deltagelse tilsendes herefter deltagerne. Man kan frit veksle en tilmeldt deltager med en ny deltager. Betaling for turen opkræves umiddelbart efter. Turen gennemføres kun, hvis der er et tilstrækkeligt antal tilmeldte.

Af praktiske årsager er der begrænset antal pladser på turen, ligesom tilmelding er bindende, dog således at tilmeldt deltager kan bytte med ny deltager. Ved overtegning vil vi prioritere, at alle de medlemmer, der har ønsket det, kan få minimum én deltager med.

TILMELD DIG VENTELISTEN HER