Ledige stillinger

Danske Beredskaber søger politisk interesseret student til digital kommunikation

Har du lyst til at arbejde med kommunikation i en mindre interesseorganisation, der kæmper for at forbedre vilkårene for landets beredskaber? Er du interesseret i politik, og har du flair for digital kommunikation, så er du lige den, vi står og mangler.

Er vi klar til terror? Kan vi modstå endnu en stormflod? Hvordan rekrutterer vi nye deltidsbrandmænd? Det er blot nogle af de mange spørgsmål, som Danske Beredskaber arbejder med. Som en samlet stemme for landets 24 kommunale beredskabsenheder er det foreningens opgave at sikre oplysning, formidling og forståelse for de opgaver og udfordringer, beredskaberne står overfor – både nu og i fremtiden.

Vi har travlt i kommunikationsafdelingen, og derfor søger vi en velskrivende og initiativrig studentermedarbejder til digital kommunikation.

Dine arbejdsopgaver

Din opgave bliver at supplere vores journalist og hjælpe med de daglige opgaver. Nogle dage er der brug for, at du dækker et samråd på Christiansborg eller besøger et af vores medlemmer, der gerne vil fortælle en god historie til vores hjemmeside og sociale medier. Andre dage ringer du historien hjem og skriver en pressemeddelelse. I løbet af året indgår du i planlægningen af vores deltagelse på Folkemødet og i forberedelsen af vores årsmøde. Opgaverne er mange og forskellige, og vi lover dig, at du ikke kommer til at kede dig.

Vi forventer, at du:

  • Er i gang med en relevant videregående uddannelse inden for journalistik eller kommunikation
  • Interesserer dig for politik og har indsigt i og forståelse for den politiske proces
  • Er velskrivende, har styr på nyhedskriterierne og kan skrue en historie sammen

Om dig

Jobbet indebærer løbende kontakt med både medlemmer og politikere, og det er derfor vigtigt, at du er udadvendt og har let ved at netværke og tale med mennesker på alle niveauer. Derudover er det væsentligt, at du går struktureret til opgaverne og har respekt for deadlines. Vi sætter pris på godt humør og gåpåmod i opgaveløsningen og håber, at du kan bidrage med gode ideer til at gøre os endnu bedre til at kommunikere. Det er en fordel, hvis du har kendskab til det beredskabsfaglige område, men det er ikke et krav. Det vigtigste for os er, at du er interesseret i at lære fagområdet at kende.

Vi tilbyder

Vi kan tilbyde et sjovt og udfordrende job hos en lille interesseorganisation med fem ansatte, der er placeret i lokaler centralt i København. På kontoret er der en uformel omgangstone, og vi er gode til at hjælpe hinanden. Både når det handler om faglige spørgsmål, og når der skal ryddes af bordet efter frokost.

Der er tale om en lønnet stilling på 8 til 12 timer om ugen, og i perioder vil der være behov for, at du arbejder mere. Vi er naturligvis fleksible i forhold til dine eksamensperioder. Vi stiller bærbar computer og telefon til rådighed.

Hvis stillingen har vakt din interesse, og du ønsker mere information, er du velkommen til at kontakte journalist Cecilie Hedegaard Petersen på 51 23 99 81 eller [email protected].

Du søger stillingen ved at sende en motiveret ansøgning, dit CV samt et par eksempler på artikler, du har skrevet, til [email protected]. Ansøgningsfrist er søndag den 15. oktober 2017. Vi ønsker, at stillingen besættes hurtigst muligt herefter.