Søg
Close this search box.

Bliv Medlem af Danske Beredskaber

aarsmøde_2023_publikum

De personlige medlemskaber i Danske Beredskaber er ophørt. I stedet er det nu beredskabsenhederne i Danmark, der er blevet foreningens primærmedlemmer.

Der er dog stadig rig mulighed for andre for at deltage i og støtte foreningens arbejde. Det kan ske, hvis man melder sig ind som interessemedlem. Det er en ny type medlemskab, som giver en række fordele.

Som enkeltperson, der er interessemedlem, er du berettiget til at deltage i foreningens udvalgte aktiviteter og modtager løbende information fra foreningen. Virksomheder, firmaer og organisationer, der bliver interessemedlemmer, kan tilsvarende deltage i en del af foreningens arrangementer. Det er eksempelvis Årsmødet, studieture og kurser/seminarer, men man kan også deltage i det konkrete faglige arbejde ved at deltage i nogle af de nedsatte arbejdsgrupper under Danske Beredskabers netværk, ligesom man får alle nyhedsbreve, der udsendes til medlemmer hver uge.

Virksomheder, firmaer og organisationer, der bliver interessemedlemmer, får også tilbud om at få sit logo på vores årsmødehjemmeside, der besøges af både udstillere og beredskabsfolk forud for Årsmødet hvert år.

OBS: Med et interessemedlemsskab får firmaet/organisationen mulighed for at vælge stand til Årsmødet før alle andre, såfremt firmaet/organisationen har tilkøbt stand til Årsmødet. Bemærk dog, at standfordelingen altid sker i dialog med foreningen og øvrige interessemedlemmer.

Kontingentpriser

OBS: alle priser er ekskl. moms

Bliv medlem