Bliv medlem af Danske Beredskaber

De personlige medlemskaber i Danske Beredskaber er ophørt. I stedet er det nu beredskabsenhederne i Danmark, der er blevet foreningens primærmedlemmer.

Der er dog stadig rig mulighed for andre for at deltage i og støtte foreningens arbejde. Det kan ske, hvis man melder sig ind som interessemedlem. Det er en ny type medlemskab, som giver en række fordele.

Som enkeltperson, der er interessemedlem, er du berettiget til at deltage i foreningens udvalgte aktiviteter og modtager løbende information fra foreningen. Virksomheder, firmaer og organisationer, der bliver interessemedlemmer, kan tilsvarende deltage i en del af foreningens arrangementer. Det er eksempelvis Årsmødet, studieture og kurser/seminarer, men man kan også deltage i det konkrete faglige arbejde ved at deltage i nogle af de nedsatte arbejdsgrupper under Danske Beredskabers netværk, ligesom man får alle nyhedsbreve, der udsendes til medlemmer hver uge.

Virksomheder, firmaer og organisationer, der bliver interessemedlemmer, får også tilbud om at få sit logo på vores årsmødehjemmeside, der besøges af både udstillere og beredskabsfolk forud for Årsmødet hvert år.

Kontingent pr. år

Personligt interessemedlem: 535,- plus moms

Studiemedlem: 215,- plus moms

Seniormedlem: 215,- plus moms

Firma/organisation med under 10 ansatte: 3.225,- plus moms

Firma/organisation, 11 til 50 ansatte: 6.450,- plus moms

Firma/organisation, over 50 ansatte: 10.750,- plus moms

Firma/organisation, inkl. standard indendørs stand (6 x 3 meter) på årsmøde: kr. 16.125,- plus moms (tillæg for stor stand (60 kvm) til pladskrævende/tungt materiel/køretøj: kr. 6.450 plus moms)

Firma/organisation, inkl. standard indendørs stand (6 x 3 meter) samt annoncering (sidebannerreklame på hjemmeside og mobilplatform): kr. 19.350,- plus moms (tillæg for stor stand (60 kvm) til pladskrævende/tungt materiel/køretøj: kr. 6.450,- plus moms. Tillæg for topbannerreklame: kr. 2.500,- plus moms)

OBS: Med et interessemedlemsskab får firmaet/organisationen mulighed for at vælge stand til Årsmødet før alle andre, såfremt firmaet/organisationen har tilkøbt stand til Årsmødet. Bemærk dog, at standfordelingen altid sker i dialog med foreningen og øvrige interessemedlemmer.

 

  Vælg medlemskab (skal udfyldes)

  Fulde navn (skal udfyldes)

  Navn på virksomhed (skal udfyldes)

  Fulde navn på kontaktperson (skal udfyldes)

  EAN-/CVR-nummer (skal udfyldes)

  Ønsker tilkøb

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnummer og by (skal udfyldes)

  Fødselsdato (skal udfyldes)

  Uddannelse

  Uddannelsessted

  Forventet dato for afslutning af uddannelse

  Forhenværende stilling

  Forhenværende arbejdssted

  E-mail (skal udfyldes)

  Telefon