Søg
Close this search box.

Ny beredskabschef på plads i Helsingør

1. april 2016

I en pressemeddelelse fortæller kommunaldirektør i Helsingør Kommune, Stine Johansen, at hun glæder sig til samarbejdet.

“Vi får en erfaren og top-kompetent mand til at stå i spidsen for Helsingør Kommunes Beredskab – det kunne ikke få en bedre start.”

Når Helsingør Kommunes Beredskab i løbet af sommeren er på plads og klar til at rykke ud, er det med den nye beredskabschef Søren Lundhild i spidsen. Søren Lundhild kommer fra en stilling som viceberedskabschef i Slagelse Kommune og har mere end 30 års erfaring på beredskabsområdet – bl.a. som tovholder på store tunneløvelser under Storebælt og på internationale specialberedskaber. Som chef for beredskabet i Skælskør og Korsør kommuner og som ansvarlig for Lejre Kommunes Brandvæsen har Søren Lundhild desuden erfaringer fra store organisatoriske omstillinger og sammenlægninger og er vant til samtidig at samarbejde med det politiske niveau.

2db9867Søren Lundhild glæder sig meget til at tage hul på de nye opgaver i Helsingør Kommune:

”Helsingør kommune er en spændende kommune, som har valgt at skabe et godt grundlag, for at sikre deres borgere det bedste beredskab i fremtiden. Det er beredskabsfagligt en meget inspirerende opgave, som jeg ydmygt vil tage fat om sammen med politikere, medarbejdere og samarbejdspartnere til glæde og gavn for alle borgerne i kommunen”.

Kommunaldirektør Stine Johansen ser frem til samarbejdet med den nye beredskabschef:

”Inden længe er vi klar til at slå dørene op til vores nye Helsingør Kommunes Beredskab – og nu har vi også beredskabschefen på plads. Vi er godt igang med at opbygge et stærkt beredskab for vores borgere i Helsingør Kommune. I Søren Lundhild får vi en super kompetent og erfaren chef, og jeg glæder mig meget til samarbejdet.”

Søren Lundhild tiltræder stillingen som beredskabschef i Helsingør Kommune per 1. maj.

 

Relaterede nyheder

Den 18. juni skal en delegation fra Danske Beredskabers bestyrelse have foretræde for Folketingets forsvarsudvalg for sammen med udvalgets medlemmer at afklare, hvad konsekvenserne vil blive af afskaffe den danske deltidsmodel. Debatten omkring afgangstider – og omkring deltidsmodellen – er opstået efter løsgængeren Mike Fonseca i Folketingssalen har hentet opbakning til, at der politisk arbejdes […]

Den 12. og 13. juni afholder Danske Beredskaber netværksmøde omkring operative forhold. På førstedagen fortalte delegerede fra Hovedstadens Beredskab omkring kompleksiteten i nutidens byggerier og de udfordringer som Beredskabet møder i forbindelse med indsatser i bygninger, der ofte har helt sin egen risikoprofil. Oplægget følges torsdag op af et oplæg omkring fremtidens byggematerialer fra DTU. […]

Danske Beredskaber sætter på Folkemødet 2024 i et planspil sammen med DMI fokus på fremtidens vejr, og de udfordringer et vildere vejr medfører for beredskabets arbejde. Rasmus Dalberg fra Forsvarsakademiet kontrollerer spillet og deltagerne alt imens vejret udvikler sig på planspilstavlen. Klimahændelser kan til tider kræve, at der bliver indsat måske 100 mand, og det […]

Få nyhedsbrev i indbakken