Søg
Close this search box.

Danske Beredskaber uddeler prisen som “Årets Forebygger” til Rasmus Storgaard Petersen

5. oktober 2021

Danske Beredskaber har netop overrakt prisen som “Årets forebygger” til Rasmus Storgaard Petersen, beredskabsdirektør for Beredskab Øst og medlem af tovholdergruppen i Netværk Forebyggelse.

I udnævnelsen er der lagt vægt på Rasmus’ vedholdende kamp “for at sikre forsvarlige indsatsforhold for beredskabets brandfolk, holdledere og indsatsledere til glæde for befolkningen gennem forebyggende arbejde og faglige argumentationer.

Det var Danske Beredskabers formand, Jarl Vagn Hansen, der overrakte prisen med disse ord:

“Årets Forebygger går i 2021 til en person, som udviser vedholdenhed og samtidig stor faglighed på vegne af det brandforebyggende område.

Gennem hele coronaperioden er der trods de naturlige coronaudfordringer kæmpet for et stadig højere fagligt niveau, kæmpet for at få myndigheder og instanser i tale og ikke mindst for at få lovgivning tilpasset den virkelighed vi er i, og dagligt står i.

Med udsagn som; Der er høj bølgegang, men land i sigte har årets forebygger netop udvist udsyn, enorm flid og ikke mindst en stålsat vilje til at forandringerne i BR18 kan kaste nyt lys over beredskabet, selvom bølgegangen er høj”, lyder det fra Jarl Vagn Hansen.

Kæmpestort tillykke til Rasmus med hæderen.

Relaterede nyheder

Forsvarsminister Troels Lund Poulsen proklamerede lørdag på Folkemødet, at danskerne skal kunne klare sig selv i tre døgn i forbindelse med en krise. Hos Danske Beredskaber er man tilfredse med, at samfundet har konkrete anvisninger at rette sig efter. Lørdag eftermiddag på Folkemødet i Allinge meldte forsvarsminister Troels Lund Poulsen fra den store scene ud, […]

Den 18. juni skal en delegation fra Danske Beredskabers bestyrelse have foretræde for Folketingets forsvarsudvalg for sammen med udvalgets medlemmer at afklare, hvad konsekvenserne vil blive af afskaffe den danske deltidsmodel. Debatten omkring afgangstider – og omkring deltidsmodellen – er opstået efter løsgængeren Mike Fonseca i Folketingssalen har hentet opbakning til, at der politisk arbejdes […]

Den 12. og 13. juni afholder Danske Beredskaber netværksmøde omkring operative forhold. På førstedagen fortalte delegerede fra Hovedstadens Beredskab omkring kompleksiteten i nutidens byggerier og de udfordringer som Beredskabet møder i forbindelse med indsatser i bygninger, der ofte har helt sin egen risikoprofil. Oplægget følges torsdag op af et oplæg omkring fremtidens byggematerialer fra DTU. […]

Få nyhedsbrev i indbakken