Søg
Close this search box.

Seneste nyhed

Den grønne omstilling bidrager med nye energiformer og helt nye vilkår for hvordan energi transporteres, lagres og benyttes – og den giver også nye udfordringer for beredskabet. Risikoprofilen for de nye energi-anlæg er væsentlig anderledes, end det vi har kendt fra tidligere, og reguleringen på området er endnu ikke oppe i samme hastighed som den […]

Nyhedsoversigt

Traditionerne omkring nytårsparoler i beredskaberne er ofte både mange og lange. Men den årlige højtidelige begivenhed har flere vigtige funktioner for det enkelte beredskab og bør holdes i hævd i vores moderne verden, mener Danske Beredskabers formand.
1. januar blev det kommunale beredskabslandkort udvidet med nye beredskaber. Et af dem er Roskilde Brandvæsen, der med beredskabsdirektør Lars Robetjé i spidsen har en klar vision om at skabe en tæt forbindelse mellem beredskab og borgere.
Nytårsaften og -nat har været særdeles travl for landets kommunale beredskaber, der har rykket ud 567 gange.
Danske Beredskaber giver dig gode råd til, hvordan du kommer sikkert gennem årsskiftet og undgår besøg af brandvæsnet midt i nytårsfejringen.
Fem organisationer og myndigheder går sammen om et forsknings- og udviklingsprojekt, der skal reducere skaderne ved større bygningsbrande.
Inden du shopper raketter og batterier, bør du sætte dig ind i reglerne for transport og opbevaring af fyrværkeri, opfordrer Danske Beredskaber.

Få nyhedsbrev i indbakken