Søg
Close this search box.

Seneste nyhed

I uge 40 lærer tusindvis af børn landet over om ild, forebyggelse og at gøre det rigtige, hvis der skulle opstå en brand.  Beredskabsstyrelsen, Danske Beredskaber og TrygFonden sætter i uge 40 fokus på brandforebyggelse på landets skoler og tilbyder gratis undervisningsmaterialer i forbindelse med uge 40-kampagnen ”Lær børn om brand”, og rundt på mange […]

Nyhedsoversigt

En røgalarm redder liv – men kun, hvis den virker. På fælles nordisk røgalarmdag den 1. december opfordrer Danske Beredskaber til at installere røgalarmer i hjemmet – og løbende tjekke, at de fungerer.
Mandag afholdt DTU Byg seminar om nye energiformer og brand. Under seminaret fik tilhørerne indblik i, hvor langt forskere og beredskaber er i arbejdet med at afdække de indsatstaktiske muligheder. Og konklusionen er klar; der er fortsat et stykke vej igen.
Stærekasserne langs de danske veje kan fortsat ikke skelne mellem almindelige biler og udrykningskøretøjer. Nu kræver Danske Beredskaber handling fra politisk side.
December er højsæson for levende lys – men også for brande i private hjem. Danske Beredskaber giver dig her fem gode råd til at komme sikkert gennem julemåneden med levende lys.
Brændeovnen er en god varmekilde i de kolde måneder. Men det er væsentligt, at du fyrer korrekt i den for at undgå glanssod, der kan føre til skorstensbrand. Danske Beredskaber giver gode råd til en brandsikker brændeovnssæson.
I september præsenterede Frederiksborg Brand & Redning sammen med seks europæiske samarbejdspartnere onlineplatformen Firefighters Plus, der skal gøre det lettere for beredskaber at arbejde med social inklusion. Nu er Firefighters Plus med i opløbet om at vinde European Fire Safety Award.

Få nyhedsbrev i indbakken