Søg
Close this search box.

Seneste nyhed

I uge 40 lærer tusindvis af børn landet over om ild, forebyggelse og at gøre det rigtige, hvis der skulle opstå en brand.  Beredskabsstyrelsen, Danske Beredskaber og TrygFonden sætter i uge 40 fokus på brandforebyggelse på landets skoler og tilbyder gratis undervisningsmaterialer i forbindelse med uge 40-kampagnen ”Lær børn om brand”, og rundt på mange […]

Nyhedsoversigt

I oktober afholder Danske Beredskaber krisestyringskonference for første gang. Konferencen har til formål at gøre deltagerne klogere på velafprøvede krisestyringskoncepter og skabe rammerne om erfaringsudveksling på tværs af beredskaber.
Afbrændingsforbud skal have samme betydning, uanset hvilken kommune man opholder sig i. Det mener Danske Beredskaber, der nu ensretter skabelonen for afbrændingsforbud, så den som udgangspunkt er ens i hele landet.
På den nye hjemmeside Brandfare.dk kan borgerne ét samlet sted finde gode råd til at undgå naturbrande, få overblik over hvor brandfarlig naturen er og se, hvor der eventuelt er indført kommunale afbrændingsforbud.
Sidste sommer var rekordvarm og tør, og medførte et rekordstort antal natur- og markbrande. Det skal et nyt og atypisk samarbejde mellem brandvæsen og landbrug forhåbentlig lave om på i år.
Onsdag deltog 35 operative medarbejdere og forebyggere fra landets beredskaber i en temadag om operative bindinger. Formålet med dagen var at dele viden og erfaringer om det nye bygningsreglement og den kommende certificeringsordning.
Sankthans er ofte en travl aften for de danske beredskaber. Vil du gerne undgå, at brandmændene kommer på besøg hos dig, skal du sørge for, at brandsikkerheden er i orden.

Få nyhedsbrev i indbakken