Søg
Close this search box.

Seneste nyhed

I uge 40 lærer tusindvis af børn landet over om ild, forebyggelse og at gøre det rigtige, hvis der skulle opstå en brand.  Beredskabsstyrelsen, Danske Beredskaber og TrygFonden sætter i uge 40 fokus på brandforebyggelse på landets skoler og tilbyder gratis undervisningsmaterialer i forbindelse med uge 40-kampagnen ”Lær børn om brand”, og rundt på mange […]

Nyhedsoversigt

Det er dyrt for danskerne at vente i trafikken. Derfor bør de kommunale redningsberedskaber få udvidet deres opgaverum, så beredskabet kan være med til at rydde op på et skadested, når de alligevel er tilstede. Sådan lyder det fra formanden for Danske Beredskaber.
Den 1. april 2018 tiltrådte 44-årige Diana Sørensen som ny direktør for Nordjyllands Beredskab. Med nordjysk sindighed og ved at dyrke fællesskabet vil hun være med til at udvikle Nordjyllands Beredskab i en endnu stærkere retning.
Et ledelsesværktøj, der sætter fokus på delmål under indsats, bliver afprøvet i Lolland-Falster Brandvæsen. Indtil videre med stor succes. Nu er det op til den lokale ledelse at finde ud af, om det er noget, der skal arbejdes videre med.
Beredskabernes robusthed og værnepligtige i kommunal praktik var noget af det, der blev diskuteret, da Danske Beredskabers formandskab mødte forsvarsminister, Claus Hjort Frederiksen.
Selvom antallet af dødsbrande er nedadgående, er der stadig grupper i samfundet, der oftere er impliceret i dødsbrande – det viser ny statistik. Især sårbare og ældre er i risikozonen.
I løbet af de seneste uger har Frederiksborg Brand & Redning undervist 12 kvinder med flygtningebaggrund i førstehjælp. Indsatsen skal sikre, at flere får livreddende kompetencer, og at de nyankomne familier bliver mere trygge ved beredskabet.

Få nyhedsbrev i indbakken