Søg
Close this search box.

Seneste nyhed

I uge 40 lærer tusindvis af børn landet over om ild, forebyggelse og at gøre det rigtige, hvis der skulle opstå en brand.  Beredskabsstyrelsen, Danske Beredskaber og TrygFonden sætter i uge 40 fokus på brandforebyggelse på landets skoler og tilbyder gratis undervisningsmaterialer i forbindelse med uge 40-kampagnen ”Lær børn om brand”, og rundt på mange […]

Nyhedsoversigt

Hver fjerde danske bolig har ikke en røgalarm. En fælles nordisk røgalarmdag sætter fokus på vigtigheden af at installere røgalarmer i hjemmet – og løbende tjekke, at de også virker.
Konstruktiv dialog, ønsket om et øget samarbejde og en klar optimisme frem mod det kommende årsmøde. Sådan kan stemningen opsummeres, da Danske Beredskaber den 27. november afholdt møde i Odense for udstillere, der skulle evaluere sidste års årsmøde.
Rundt omkring i landet er brandbilerne nemme at spotte, når de toner frem i horisonten med udrykning. Men når brandmændenes køretøj udskiftes med en nyere model, skal køretøjet leve sit liv videre efter aktiv tjeneste.
Samarbejdet mellem beredskaberne i Tyskland og Danmark stod sin prøve, da der i regi af projektet Beredskab Uden Grænser blev afholdt øvelse i Sønderjylland.

Lolland-Falster Brandvæsen har indgået et grænseoverskridende beredskabssamarbejde med Femern Brandvæsen. Dette kommer efter sidste års lovændring i beredskabsloven, hvor man muliggjorde beredskabers samarbejde med grænsenære organisationer. Dette skete på et møde mellem borgmester i Gulborgsund Kommune, John Brædder (t.v.), borgmester i Lolland Kommune, Holger Schou Rasmussen (midten) og Bürgermeister i Femern, Jörg Weber. (t.h.) Beredskabsdirektør […]

En ny analyse viser, at mere end 98 procent af beredskabets kørsler til alarmtryk ikke er til brand.

Få nyhedsbrev i indbakken