Søg
Close this search box.

Seneste nyhed

Ledelsen i ”Verdens sejeste beredskab” blev sat alvorligt på prøve, da 350 personer stod sammen om at redde en af Danmarks største kulturskatte, da Børsen brød i brand den 16. april. Branden i Børsen står som noget helt særligt i Hovedstadens Beredskab – og ikke mindst for beredskabsdirektør Jakob Vedsted Andersen og beredskabsinspektør og indsatsleder […]

Nyhedsoversigt

Det samlede beredskab er ikke robust, blot fordi det statslige beredskab undgår en planlagt besparelse. Det mener Danske Beredskabers sekretariatschef, der i lørdagens udgave af Sjællandske kommenterer på forsvarsministerens indlæg i samme avis.
Torsdag vedtog et enigt folketing en ny beredskabslov, som træder i kraft i juli 2016. Loven indeholder både goder og udfordringer for det kommunale beredskab, mener sekretariatschef i Danske Beredskaber.
Når Danske Risikorådgivere holder erfamøde for kommunerne i Region Sjælland, er det med deltagelse fra Danske Beredskaber. For de kommunale risikorådgivere ønsker at få bedre indblik i den nye virkelighed, som tegner sig efter sammenlægningen af beredskaberne.
Den 18. og 19. maj 2016 deltog op mod 200 redningsfolk i en stor havmiljøøvelse i Hvide Sande. Formålet med øvelsen var at træne samarbejdet mellem statslige, regionale og lokale beredskabsmyndigheder.
Flere værnepligtige vil være til gavn for samfundet, mener tænketanken Forum for Samfundets Beredskab, der med en ny kampagne sætter fokus på mulighederne som værnepligtig. Danske Beredskabers sekretariatschef hilser initiativet velkommen.
I mandagens udgave af Politiken fortæller næstformand i Danske Beredskaber, Jacob Christensen, hvordan beredskabet kan indgå som en effektfuld del af klimasikringen i Danmark.

Få nyhedsbrev i indbakken