Søg
Close this search box.

Seneste nyhed

Ledelsen i ”Verdens sejeste beredskab” blev sat alvorligt på prøve, da 350 personer stod sammen om at redde en af Danmarks største kulturskatte, da Børsen brød i brand den 16. april. Branden i Børsen står som noget helt særligt i Hovedstadens Beredskab – og ikke mindst for beredskabsdirektør Jakob Vedsted Andersen og beredskabsinspektør og indsatsleder […]

Nyhedsoversigt

De seks nye netværk i Danske Beredskaber er kommet godt fra start. Sådan lyder det fra foreningens sekretariatschef, Bjarne Nigaard, der har deltaget i netværkenes opstartsmøder.
Branddødeligheden skal ned. Det er meldingen fra Østsjællands Beredskab, der frem mod 2020 vil arbejde for at sænke antallet af branddøde med 10 procent.
Tag med på studietur til Bruxelles og bliv klogere på de belgiske erfaringer med krisehåndtering, krisekommunikation og masseevakuering efter ’Brussels lockdown’ i november 2015 og terrorangrebet i marts 2016.
Beredskaberne opfordrer til stor forsigtighed og omtanke, når man færdes i naturen på denne tid af året. For på trods af det ustabile forårsvejr er planter, træer og buske meget tørre og har let ved at brænde.
Fagligheden får et ekstra pift, når Danske Beredskaber inviterer til endnu et forrygende årsmøde, der byder på både fornyelse og tradition – denne gang i DGI Huset i Vejle. Tilmeldingen er nu åben.
Onsdag vedtog medlemmerne et nyt sæt vedtægter for Danske Beredskaber på den ekstraordinære generalforsamling i Middelfart.

Få nyhedsbrev i indbakken