Søg
Close this search box.

Seneste nyhed

Ledelsen i ”Verdens sejeste beredskab” blev sat alvorligt på prøve, da 350 personer stod sammen om at redde en af Danmarks største kulturskatte, da Børsen brød i brand den 16. april. Branden i Børsen står som noget helt særligt i Hovedstadens Beredskab – og ikke mindst for beredskabsdirektør Jakob Vedsted Andersen og beredskabsinspektør og indsatsleder […]

Nyhedsoversigt

Selv om mange spørgsmål om branden på Fredericia Havn fortsat er ubesvarede, håber beredskabsdirektøren for Trekantområdets Brandvæsen, at indsatsen kan være med til at danne grundlag for ny viden og forskning på forebyggelsesområdet.
Mandag var røgdykkere fra Specialtjenesten hos Hovedstadens Beredskab på øvelse i Hedehusene. Formålet med øvelsen var blandt andet at styrke røgdykkernes overblik og samarbejdsevne under indsatserne.
Etablering af døgnvagt for alle Røde Kors' afdelinger skal blandt andet være en hjælp til de kommunale beredskaber. Målet er at styrke det robuste samfund.
Regeringens forslag om at privatisere brandsyn kan få store konsekvenser for brandsikkerheden. Det fortæller sekretariatschef i Danske Beredskaber, Bjarne Nigaard, i mandagens udgave af Politiken.
På årets forebyggelseskonference var hovedtemaet ’Community Risk Reduction’. Et nyt begreb inden for forebyggelse i Danmark, men i både England og USA oplever man markante resultater ved at tænke beredskabet som et samarbejde mellem borgere og brandvæsen.
Landets fire største byer har tyvstartet samarbejdet på tværs for at sikre ’best practice’ og ensartethed i behandlingen af byggesager. Nu skal de nye beredskabsenheder i gang med det samme arbejde.

Få nyhedsbrev i indbakken