Søg
Close this search box.

Tilmeldingen til Danske Beredskabers Årsmøde åbner i april

23. marts 2021

Danske Beredskabers Årsmøde 2021 bliver et brag af en messe. Efter et 2020 uden den traditionsrige messe ser vi frem til den 25. og 26. august at tage imod de mange interesserede gæster, der har set frem til igen at samles og mødes med kollegaer og forretningsforbindelser.

Vi holder naturligvis løbende øje med samfundsudviklingen, men lige nu er det vores klare håb, at Årsmødet 2021 kan gennemføres.

Messen afvikles i Odense Congress Center, og strækker sig over to dage og kombinerer udstilling og beredskabsfaglige foredrag og oplæg, hvilket giver en unik mulighed for faglig sparring og for opbygning/vedligeholdelse af netværk.

Danske Beredskabers Årsmøde er den største beredskabskonference på dansk jord, og har de seneste mange år huset op mod 1.000 besøgende og 70 messestande. Danske Beredskabers Årsmøde har ligeledes tradition for både at tiltrække danske og udenlandske deltagere og udstillere.

Deltagerlisten tæller blandt andet de 28 kommunale redningsberedskaber, Danske Beredskabers interessemedlemmer samt firmaer, der sælger materiel og ydelser til brand og redning.

Hvis I ønsker at deltage i Danske Beredskabers Årsmøde 2021, skal I være opmærksomme på følgende datoer:

  • Tirsdag den 6. april kl. 09.00 åbner vi for registrering af stand
  • Tirsdag den 13. april kl. 09.00 åbner vi for køb og valg af stand
  • Onsdag den 28. april åbner vi for tilmeldingen som medlem, ikke medlem og udstiller.

 

Du kan læse mere om Danske Beredskabers Årsmøde 2021 på vores Årsmøde-hjemmeside Danske Beredskaber Årsmøde – det er ligeledes her, at tilmeldingen til Årsmødet foregår.

Vi glæder os til at tage imod jer til Årsmødet!

Relaterede nyheder

Danske Beredskaber satte på Folkemødet 2024 i et planspil sammen med DMI fokus på fremtidens vejr, og de udfordringer et vildere vejr medfører for beredskabets arbejde. Rasmus Dahlberg fra Forsvarsakademiet faciliterede oplægget på skibet Hjortø i Allinge Havn imens vejret udviklede sig på planspilstavlen. I videoen her kan du følge debatten på marinehjemmeværnsskibet Hjortø fredag den […]

Forsvarsminister Troels Lund Poulsen proklamerede lørdag på Folkemødet, at danskerne skal kunne klare sig selv i tre døgn i forbindelse med en krise. Hos Danske Beredskaber er man tilfredse med, at samfundet har konkrete anvisninger at rette sig efter. Lørdag eftermiddag på Folkemødet i Allinge meldte forsvarsminister Troels Lund Poulsen fra den store scene ud, […]

Den 18. juni skal en delegation fra Danske Beredskabers bestyrelse have foretræde for Folketingets forsvarsudvalg for sammen med udvalgets medlemmer at afklare, hvad konsekvenserne vil blive af afskaffe den danske deltidsmodel. Debatten omkring afgangstider – og omkring deltidsmodellen – er opstået efter løsgængeren Mike Fonseca i Folketingssalen har hentet opbakning til, at der politisk arbejdes […]

Få nyhedsbrev i indbakken