Søg
Close this search box.

Seneste nyhed

I uge 40 lærer tusindvis af børn landet over om ild, forebyggelse og at gøre det rigtige, hvis der skulle opstå en brand.  Beredskabsstyrelsen, Danske Beredskaber og TrygFonden sætter i uge 40 fokus på brandforebyggelse på landets skoler og tilbyder gratis undervisningsmaterialer i forbindelse med uge 40-kampagnen ”Lær børn om brand”, og rundt på mange […]

Nyhedsoversigt

Torsdag afholdt Netværk Planlægning/Krise temadag om beredskabernes rolle i den kommunale planlægning og krisestyring. Dagen bød på flere spændende indlæg, der alle gav et bud på de nye beredskabsenheders rolle.
I Store Bededagsferien var Danske Beredskaber repræsenteret ved de færøske beredskabers årsmøde. Turen kombinerede på fornem vis den storslåede natur med netværk mellem danske og færøske kolleger.
Efter mere end 40 års tro tjeneste i først civilforsvaret og senere det kommunale beredskab har den 61-årige viceberedskabschef i Brand & Redning MidtVest, Niels Christensen, fået nyt job. Han tiltræder i denne måned som vicelandschef i Beredskabsforbundet.
Når sirenerne hyler onsdag klokken 12, er det heldigvis blot en test af det landsdækkende varslingssystem. Men for bare en måned siden var lyden af sirenerne alvor for borgere i Hedensted under en voldsom brand i en industribygning.
Flere kvinder vælger at blive brandmænd. Ved siden af sit arbejde i hjemmeplejen arbejder 26-årige Mia Andersen som deltidsbrandmand hos Midt- og Sydsjællands Brand & Redning.
Der er både fokus på faglig udveksling og netværk, når Sønderborg slår dørene op til 22. Internationale Feuerwehr-Sternfahrt i Kristi Himmelfartsdagene. Det storslåede arrangement trækker 3000 internationale brand- og redningsfolk til byen.

Få nyhedsbrev i indbakken