Søg
Close this search box.

Seneste nyhed

Den grønne omstilling bidrager med nye energiformer og helt nye vilkår for hvordan energi transporteres, lagres og benyttes – og den giver også nye udfordringer for beredskabet. Risikoprofilen for de nye energi-anlæg er væsentlig anderledes, end det vi har kendt fra tidligere, og reguleringen på området er endnu ikke oppe i samme hastighed som den […]

Nyhedsoversigt

Hvad gør du, hvis du ikke selv formår at sætte en røgalarm op? Danske Beredskaber har været på besøg hos Bente Henriksen, som får hjælp fra Røgalarm-Tjenesten i Nordsjælland til opsætning af røgalarm.
Mandag blev Claus Hjort Frederiksen fra Venstre præsenteret som ny forsvarsminister. Danske Beredskaber håber, at den nye minister holder fast i, at Danmark har brug for et stærkt samlet beredskab.
I anledning af 1. søndag i advent giver Danske Beredskaber dig fem gode råd til at komme sikkert gennem julemåneden med levende lys.
Mange danskere har en røgalarm installeret i deres bolig, men tal viser, at hver anden røgalarm er uden strøm. En ny kampagne skal sætte fokus på vigtigheden af at have røgalarmer, der virker.
Tirsdag formiddag blev udkastet til den nationale forebyggelsesstrategi præsenteret på Kastellet i København. Strategien indeholder flere gode initiativer, mener Danske Beredskaber, der blandt andet glæder sig over det konkrete mål om færre branddøde.
Tirsdag erkendte forsvarsminister Peter Christensen til det indkaldte samråd på Christiansborg, at der har været konsekvenser af besparelserne. Men han mener ikke, at der bør tilføres flere ressourcer til det statslige og kommunale beredskab.

Få nyhedsbrev i indbakken