Søg
Close this search box.

Seneste nyhed

I forbindelse med bisættelsen af den frivillige brandmand, der 7. september omkom under en indsats nær Højer, vil landets beredskaber og brandstationer mindes deres kollega fra Brand & Redning Sønderjylland, station Højer, i forbindelse med bisættelsen, der finder sted den 17. april, ved at flage på halv stang på dagen frem til bisættelsen. Derefter vil […]

Nyhedsoversigt

Selv om man i Nordjylland har fået en ny, samlet beredskabsenhed, fortsætter regionens to brandskoler som normalt uden ændringer i udbud af kurser. Til gengæld ville det give god mening med fælles administration, mener skolechefen for Nordjysk Brand- og Redningsskole i Frederikshavn.
I seniorklubben 'Seniorer i FKB' venter man en pæn stigning i antallet af medlemmer efter strukturændringen i beredskabet, som har betydet, at flere beredskabschefer og ledende medarbejdere har besluttet at gå på pension.
Fredag havde Danske Beredskaber besøg af Henrik Dam Kristensen. Et besøg, hvor socialdemokraten fik lejlighed til både at se brandvæsnets materiel, møde specialtjenesten og drøfte fremtiden for det kommunale beredskab.
Helsingørs udmeldelse kræver praktiske løsninger, der også tager højde for fremtidigt samarbejde.
Helsingør bryder med Nordsjællands Brandvæsen. Revisionsfirma skal hjælpe med fordeling af materiel og medarbejdere.
Brandkravene til virksomheder i Danmark bør ikke være skrappere end kravene i vores nabolande, lød det fra flere politikere under paneldebatten til dagens konference om brandregler på Christiansborg. Næstformand i Danske Beredskaber frygter, at brandsikkerheden bliver sat over styr ved at lempe på brandkravene.

Få nyhedsbrev i indbakken