Søg
Close this search box.

Danske Beredskaber samarbejder med udstillere til Årsmødet 2017

14. marts 2017

Danske Beredskaber mener, at erfaringsudveksling og videndeling giver bedre resultater, og det er vigtigt at skabe dialog med udstillerne.

Derfor inviterer Danske Beredskaber udstillerne til møde den 22. marts. På mødet ønsker foreningen at få bedre indsigt i udstillernes præferencer og erfaringer fra tidligere årsmøder, som kan danne grundlag for et succesfuldt årsmøde i år.

”Vi mener, det er vigtigt at have en løbende dialog for at få det bedst mulige fælles produkt. Vi lavede jo lidt om på mødet sidste år. Det har vi evalueret på, og vi fortsætter med at justere på det. Derfor mener vi, at det er vigtigt hele tiden at have udstillerne med på sidelinjen for at skabe de bedste forudsætninger for alle,” siger Danske Beredskabers sekretariatschef, Bjarne Nigaard.

Samarbejde med udstillerne

Mødet den 22. marts bunder i en dybere interesse for udstillernes erfaringer med de tidligere årsmøder. Formålet med mødet er at skabe en løbende dialog, hvor Danske Beredskabers sekretariat har mulighed for at justere undervejs og imødekomme udstillernes præferencer.

Nogle af de forslag til ændringer, som udstillerne har bidraget med, er eksempelvis længden på Årsmødet, som nu varer to hele dage i stedet for at være spredt over tre. Derudover har udstillerne haft ønske om, at den udendørs udstilling kom under tag, og det har Danske Beredskaber ligeledes efterkommet. Disse ændringer og andre justeringer vil blandt andet blive drøftet under mødet.

Ændringer i Årsmødet 2017

I år er konceptet for selve udstillingen justeret, således at der vil være faglige oplæg fra to scener på udstillingsarealet. Oplæggene afholdes løbende hen over de nu kun to hele dage, som Årsmødet varer. På scenerne vil fagpersoner, eksperter udefra samt Danske Beredskabers egne netværk bidrage til videndelig og erfaringsudveksling.

”Vi tror på, at øget fokus i to dage er til gavn for alle parter. De afsatte timer til afholdelse af Årsmødet er de samme. I stedet for at have to halve og en hel dag bliver Årsmødet skærpet på antallet af dage, og derved bliver det mere koncentreret og fagligt fokuseret,” siger Bjarne Nigaard.

De forskellige oplæg er inddelt i temaer, så man på forhånd kan planlægge, hvilke oplæg man ønsker at se. Det er muligt at besøge udstillerne på deres stande under hele forløbet, da alle aktiviteter foregår samme sted. Scenerne vil lydmæssigt blive afskærmet fra udstillingen med transparente vægge.

Medlem med fordele

Som interessemedlem får man blandt andet den fordel, at man står først i køen til at vælge stand til Årsmødet. Derudover får interessemedlemmerne blandt andet også deres logo vist på Danske Beredskabers årsmødehjemmeside.

Du kan læse mere om at blive interessemedlem på Danske Beredskabers hjemmeside her.

Danske Beredskaber glæder sig til at se udstillerne den 22. marts og ser frem til et rigtig godt årsmøde 2017 for alle.

For de hurtige er der stadig mulighed for at tilmelde sig mødet. Sidste tilmeldingsfrist er fredag den 17. marts klokken 12. Skriv til: post@danskeberedskaber.dk.

Relaterede nyheder

Den 18. juni skal en delegation fra Danske Beredskabers bestyrelse have foretræde for Folketingets forsvarsudvalg for sammen med udvalgets medlemmer at afklare, hvad konsekvenserne vil blive af afskaffe den danske deltidsmodel. Debatten omkring afgangstider – og omkring deltidsmodellen – er opstået efter løsgængeren Mike Fonseca i Folketingssalen har hentet opbakning til, at der politisk arbejdes […]

Den 12. og 13. juni afholder Danske Beredskaber netværksmøde omkring operative forhold. På førstedagen fortalte delegerede fra Hovedstadens Beredskab omkring kompleksiteten i nutidens byggerier og de udfordringer som Beredskabet møder i forbindelse med indsatser i bygninger, der ofte har helt sin egen risikoprofil. Oplægget følges torsdag op af et oplæg omkring fremtidens byggematerialer fra DTU. […]

Danske Beredskaber sætter på Folkemødet 2024 i et planspil sammen med DMI fokus på fremtidens vejr, og de udfordringer et vildere vejr medfører for beredskabets arbejde. Rasmus Dalberg fra Forsvarsakademiet kontrollerer spillet og deltagerne alt imens vejret udvikler sig på planspilstavlen. Klimahændelser kan til tider kræve, at der bliver indsat måske 100 mand, og det […]

Få nyhedsbrev i indbakken