Søg
Close this search box.

Besøgsdag på Årsmødet

14. august 2017

Danske Beredskabers traditionsrige Årsmøde løber i år af stablen den 23. og 24. august i Odense Congress Centre. Det er Nordens største udstilling og messe på beredskabsområdet.

Og akkurat som tidligere år, så kan udstillerne invitere gæster i form af kunder eller potentielle kunder, som kan komme på besøg på udstillernes stand, få en snak, se en demonstration osv.

Der er også en god tradition for, at ansatte, frivillige og andre, der er tilknyttet et af de kommunale beredskaber i Danmark, altså et af de 24 primærmedlemmer i Danske Beredskaber, kan komme som gæster på Årsmødet. Det kan de ligeledes i år.

Vi anbefaler torsdag den 24. august som besøgsdag for gæsterne.

Hvis man er inviteret af en udstiller, eller kommer fra et primærmedlem, så er det gratis at komme ind som gæst. Man har så et par timer til at se sig omkring på udstillingen.

Skal man have frokost, så kan man tilkøbe det ved sin ankomst. Sekretariatet ved hovedindgangen kan sælge billetter til frokostbuffeten.

Som gæst skal man, som alle andre deltagere, bære et synligt adgangstegn til Årsmødet. Det får man ved sin ankomst ved at registrere sig i sekretariatet ved hovedindgangen. Så får man et nummereret gæstekort, der skal returneres når man igen forlader stedet.

Vi glæder os til at se rigtig mange gæster på Årsmødet, hvor der lige nu er lidt over 500 tilmeldte deltagere til begge dages program.

Læs mere om oplæg, udstillere osv. på vores årsmødehjemmeside

Vi ses til Årsmødet.

Relaterede nyheder

Hos TrekantBrand rykker man både ud til komplicerede brande og er via sin fremskudte rolle i akutberedskabet ofte dem, der når først frem, når der ringes efter en ambulance. Fælles for de mange opgaver, der løses af TrekantBrands 15 brandstationer, er, at de skaber tryghed tæt på borgerne. Bilnøglen er blevet væk, og dit lille […]

Roskilde Brandvæsens nye Water Management Center skal hjælpe til at klimasikre byerne, indtil permanente værn mod hyppigere og større klimahændelser er på plads. Som led i et offentligt-privat samarbejde blev Water Management Center hos Roskilde Brandvæsen den 18. juni åbnet af Lars Robétjé, Beredskabsdirektør i Roskilde Brandvæsen. Med til åbningen var blandt mange andre også […]

Sankthans er en travl aften for brandvæsenet med mere end dobbelt så mange udrykninger som en normal aften. Følg de gode råd fra Danske Beredskaber og Beredskabsstyrelsen, hvis du vil undgå, at brandfolkene afbryder Midsommervisen. Brandvæsenet rykker ud til mere end dobbelt så mange 1-1-2 udkald sankthansaften som på en normal aften og nat. Du […]

Få nyhedsbrev i indbakken