• Se programmet for Årsmødet 2016

  15. august 2016
  Årets årsmødeprogram er spækket med spændende oplæg og debatter. Læs med og bliv klogere på, hvad du bare ikke må gå glip af på Danske Beredskabers årsmøde i Vejle.

  Med 74 udstillere fordelt på 92 stande og flere end 450 tilmeldte deltagere tegner Årsmødet endnu en gang til at blive en stor succes. Denne gang byder Danske Beredskaber velkommen i DGI Huset i Vejle, hvor Årsmødet afholdes den 24. til 26. august 2016.

  Årsmødet bliver en god blanding af tradition og fornyelse. Som noget nyt er generalforsamlingen flyttet til onsdag for at give plads til et politisk topmøde om fredagen. Samtidig etableres der for første gang fire mindre scener i hallerne, hvor udstillere kan bidrage med faglige oplæg, og beredskabets egne medarbejdere kan bruge scenerne til at videregive erfaringer og ideer.

  Det bliver med andre ord tre dage med masser af mulighed for at netværke, og programmet er spækket med spændende oplæg og debatter. Det samlede årsmødeprogram indeholder desuden oversigter over haller og brandpunkter, kort over Vejle midtby samt artikler om blandt andet den nye struktur i Danske Beredskaber.

  Den trykte udgave af årsmødeprogrammet bliver uddelt til deltagere og udstillere under konferencen i Vejle. Du kan dog allerede nu smuglæse hele programmet her.