Søg
Close this search box.

Christian Sjørlund Bonnett er Årets Forebygger

8. marts 2024

Den der har viljen, evnen og motivationen har også en pligt til at videndele, og det har Årets Forebygger 2024 gjort i stor stil, lød det i motivationen fra Jarl Vagn Hansen, formand i Danske Beredskaber, da prisen som Årets Forebygger 2024 blev uddelt til Christian Sjørlund Bonnett, Beredskabsinspektør fra Beredskab 4K under Forebyggelseskonference 2024 den 7. marts på Munkebjerg Hotel ved Vejle.

Christian Sjørlund Bonnett har høstet stor ros for ivrigt at dele sin store viden på i beredskaberne, i forhold til Beredskabsstyrelsen og andre myndigheder, og for sin måde at afvikle brandsyn på.

Både fra kolleger og driftsansvarlige lyder det om prismodtageren, at han altid er forberedt til fingerspidserne, kan omsætte lovtekst til forståeligt dansk – og netop i et omfang, der giver værdi på det konkrete brandsynsobjekt.

Men vigtigst af alt, lød det i motivationen fra Jarl Vagn Hansen, så går Christian Sjørlund Bonnett til sine opgaver med en seriøsitet og stolthed over for det fag, han arbejder med.

Fra prismodtageren lød der i forbindelse med prismodtagelsen en opfordring til, at man rundt på brandstationerne gør mere ud af at hjælpe hinanden på tværs af beredskaberne.

-Tak for daglig sparring, jeg synes det er vigtigt at sparre på tværs af beredskaberne og vi kan godt blive meget bedre til på daglig basis, at udbrede al vores viden om brandforebyggelse, lød det fra Christian Sjørlund Bonnett fra Beredskab 4K.

Relaterede nyheder

Den 18. juni skal en delegation fra Danske Beredskabers bestyrelse have foretræde for Folketingets forsvarsudvalg for sammen med udvalgets medlemmer at afklare, hvad konsekvenserne vil blive af afskaffe den danske deltidsmodel. Debatten omkring afgangstider – og omkring deltidsmodellen – er opstået efter løsgængeren Mike Fonseca i Folketingssalen har hentet opbakning til, at der politisk arbejdes […]

Den 12. og 13. juni afholder Danske Beredskaber netværksmøde omkring operative forhold. På førstedagen fortalte delegerede fra Hovedstadens Beredskab omkring kompleksiteten i nutidens byggerier og de udfordringer som Beredskabet møder i forbindelse med indsatser i bygninger, der ofte har helt sin egen risikoprofil. Oplægget følges torsdag op af et oplæg omkring fremtidens byggematerialer fra DTU. […]

Danske Beredskaber sætter på Folkemødet 2024 i et planspil sammen med DMI fokus på fremtidens vejr, og de udfordringer et vildere vejr medfører for beredskabets arbejde. Rasmus Dalberg fra Forsvarsakademiet kontrollerer spillet og deltagerne alt imens vejret udvikler sig på planspilstavlen. Klimahændelser kan til tider kræve, at der bliver indsat måske 100 mand, og det […]

Få nyhedsbrev i indbakken