• Fredericia inviterer beredskaber til takkefest efter brand

  11. februar 2016
  Efter  den store indsats under branden i Fredericia inviterer byens borgmester til et uformelt arrangement for at sige tak for hjælpen.

  Hundredevis af kommunale brandmænd deltog i slukningsarbejdet på Fredericia Havn, da flere olietanke brød i brand og udviklede sig dramatisk til en af de største brande i nyere tid.

  Fredag bliver den store indsats fra beredskabernes side hyldet ved et arrangement i Fredericia Idrætscenter. Her er alle involverede i både sluknings- og oprydningsarbejdet inviteret til at modtage et tak fra byrådet i Fredericia.

  ”Jeg skriver for at takke for indsatsen i forbindelse med den store brand på Fredericia Havn 3. februar. Kun takket være en hurtig og professionel indsats og et overvældende opbud af hjælp fra Jylland, Fyn og Nordtyskland lykkedes det at få kontrol over branden. I var med til at sikre at branden kun forårsagede materiel skade. Det skylder vi jer stor tak for,” skriver Fredericias borgmester, Jacob Bjerregaard, i invitationen.

  Et stort tilløbsstykke

  Hos Trekantområdets Brandvæsen, der koordinerede indsatsen under branden i Fredericia, er man glad for den byrådets gestus og ser frem til at deltage i arrangementet.

  ”Det er noget, alle glæder sig til. Det er et stort tilløbsstykke,” siger bestyrelsesmedlem i Danske Beredskaber, Søren Ipsen, der til daglig er viceberedskabsdirektør i Trekantområdets Brandvæsen.

  Det er dog endnu uvist, hvor mange der deltager i arrangementet i morgen, fredag, da der ikke er bindende tilmelding.

  Arrangementet i Fredericia Idrætscenter begynder fredag den 12. februar klokken 15. Der vil være en pølse samt øl og vand til de fremmødte.

  Læs borgmester Jacob Bjerregaards invitation til arrangementet her.