• Kontingent fastlagt for interessemedlemmer

  01. september 2016
  Med vedtagelsen af nye vedtægter i april i år fik Danske Beredskaber en helt ny struktur. Det betyder, at enkeltpersoner, virksomheder og organisationer nu kan støtte foreningens arbejde med et interessemedlemsskab.

  De personlige medlemskaber i Danske Beredskaber er ophørt. I stedet er det nu beredskabsenhederne i Danmark, der er blevet foreningens primærmedlemmer.

  Der er dog stadig rig mulighed for andre for at deltage i og støtte foreningens arbejde. Det kan ske, hvis man melder sig ind som interessemedlem. Det er en ny type medlemskab, og kontingentet er netop blevet fastlagt på generalforsamlingen under Årsmødet i Vejle.

  Flere fordele

  Som det fremgår af de nye vedtægter, kan som interessemedlem ”… optages enhver (enkeltperson, virksomhed mv.), der interesserer sig for Danske Beredskabers virksomhed. Enkeltpersoner, der er interessemedlemmer, er berettigede til deltagelse i foreningens udvalgte aktiviteter og modtager løbende information fra foreningen. …”

  Virksomheder, firmaer og organisationer, der bliver interessemedlemmer, kan tilsvarende deltage i en del af foreningens arrangementer.

  Det er eksempelvis årsmødet, studieture og kurser/seminarer, men man kan også deltage i det konkrete faglige arbejde ved at deltage i nogle af de nedsatte arbejdsgrupper under Danske Beredskabers netværk, ligesom man får alle nyhedsbreve, der udsendes til medlemmer hver uge.

  Nye tilbud på vej

  Danske Beredskaber arbejder også med et forslag om et årligt VIP-møde, hvor interessemedlemmer inviteres til at mødes med beredskabsdirektører og politikere på beredskabsområdet. Der vil også komme flere konkrete tilbud for interessemedlemmerne – eksempelvis i form af studieture eller aktiviteter baseret på interessemedlemmernes egne ønsker.

  Se alle medlemsydelser her.

  Kontingent pr. år

  Personligt interessemedlem: 500,- (momsfrit beløb)

  Studiemedlem: 200,- (momsfrit beløb)

  Firma/organisation med under 10 ansatte: 3.000,- (momsfrit beløb)

  Firma/organisation, 11 til 50 ansatte: 6.000,- (momsfrit beløb)

  Firma/organisation, over 50 ansatte: 10.000,- (momsfrit beløb)

  Firma/organisation inkl. forhåndstildelt indendørs stand på årsmøde: 15.000,- plus moms (tillæg for udendørs stand: 800,- plus moms)

  Firma/organisation inkl. forhåndstildelt indendørs stand, halvsides annonce i årsmødeprogram: 18.000,- plus moms (tillæg for udendørs stand: 800,- plus moms. Tillæg for helsides annonce (ikke bagside og side 2): 2.500,- plus moms)

  Ønsker du eller din virksomhed at blive interessemedlem hos Danske Beredskaber, bedes du sende en mail til post@danskeberedskaber.dk