Søg
Close this search box.

Nye medarbejdere i Danske Beredskaber

12. august 2020

Isabel Brylov og Ditte Møller Madsen er efter sommerferien begyndt hos Danske Beredskaber, Isabel som organisationskonsulent og Ditte som studentermedarbejder.

Isabel færdiggjorde i juni sin kandidat i statskundskab fra Københavns Universitet, og har erhvervserfaring fra KL og senest fra Dansk Erhverv, hvor hun bl.a. har arbejdet med at arrangere konferencer og indgået i analysearbejdet. I den nyoprettede stilling som organisationskonsulent skal Isabel varetage en bred opgaveportefølje, som bl.a. byder på et tæt samarbejde med de seks faglige netværk, samt den praktiske afvikling af Danske Beredskabers forskellige arrangementer.

Isabel havde første arbejdsdag den 3. august, og har siden været i gang med et spændende introduktionsprogram, som bl.a. byder på besøg hos enkelte beredskaber, besøg hos Beredskabsstyrelsen og introduktion til fremtidige arbejdsopgaver.

Jeg har haft en rigtig spændende opstart, hvor læringskurven har været stejl og modtagelsen meget god”, fortæller Isabel. ”Jeg glæder mig meget til mine mange forskelligartede opgaver, og til at lære de danske beredskaber bedre at kende.”

Ditte havde første arbejdsdag den 10. august. Til dagligt studerer Ditte katastrofe- og risikomanager på 3. semester på Københavns Professionshøjskole. Ditte har ligesom Isabel en bred opgaveportefølje, som også byder på den praktiske afholdelse af Danske Beredskabers arrangementer, og derudover forskellige administrative og praktiske opgaver i Danske Beredskaber.

Vi byder Isabel og Ditte velkommen ombord – vi er sikre på, at de begge kommer til at bidrage på fornem vis til fællesskabet.

Relaterede nyheder

Roskilde Brandvæsens nye Water Management Center skal hjælpe til at klimasikre byerne, indtil permanente værn mod hyppigere og større klimahændelser er på plads. Som led i et offentligt-privat samarbejde blev Water Management Center hos Roskilde Brandvæsen den 18. juni åbnet af Lars Robétjé, Beredskabsdirektør i Roskilde Brandvæsen. Med til åbningen var blandt mange andre også […]

Sankthans er en travl aften for brandvæsenet med mere end dobbelt så mange udrykninger som en normal aften. Følg de gode råd fra Danske Beredskaber og Beredskabsstyrelsen, hvis du vil undgå, at brandfolkene afbryder Midsommervisen. Brandvæsenet rykker ud til mere end dobbelt så mange 1-1-2 udkald sankthansaften som på en normal aften og nat. Du […]

Claus Bo Nielsen, Beredskabsdirektør i Nordvestjyllands Brandvæsen har været hårdt ramt af afgangstidskravet på fem minutter. 18. juni forklarede han Folketingets forsvarsudvalg, hvorfor en afskaffelse af kravet kan medvirke til at bevare de vigtige lokale stationer rundt i landet. Hos Danske Beredskaber ser man afskaffelsen af afgangstidskravet som en levetidsforlængelse af deltidsmodellen, og i bestyrelsen […]

Få nyhedsbrev i indbakken