Søg
Close this search box.

Udstillere med på råd forud for Årsmødet 2018

27. november 2017

Erfaringsudveksling og konstruktive diskussioner er vejen frem – det mener Danske Beredskaber. Derfor inviterede Danske Beredskaber udstillere til et møde i Odense den 27. november, hvor Årsmødet blev evalueret.

Dette sker for at sikre, at man i et samarbejde skaber fundamentet for et endnu mere succesfyldt årsmøde fremadrettet.

”Den løbende dialog mellem udstillerne og os i Danske Beredskaber er utrolig vigtig. For vi kan sammen være med til at udvikle Årsmødet i en positiv retning, og derfor er det bare meget vigtigt, at vi samarbejder konstruktivt med en så vigtig interessent som udstillerne,” forklarer sekretariatschef i Danske Beredskaber, Bjarne Nigaard.

Generelt var man fra begge parters side meget tilfredse med lokationen, og det var derfor nogle håbefulde udstillere, der ser frem til næste årsmøde den 29.-30. august 2018:

”Lokationen i Odense er helt perfekt, fordi Odense er midt i landet. Derfor er vi også glade for, at vi fremover også skal være i Odense – så vi ser meget frem til årsmødet 2018,” siger Iver Sørensen fra Dansk Uniform, der er en af de tre udstillerrepræsentanter, der deltager i planlægningen af Årsmødet på vegne af alle udstillere.

Ændringer i Årsmødet 2018

Der er dog nogle ting, man gerne vil forsøge at ændre frem mod det kommende årsmøde.

En af de ting, Danske Beredskaber vil arbejde for, er, at man får udviklet en app til Årsmødet, der kan sikre gæster, deltagere og udstillere en endnu bedre oplevelse af Årsmødet.

Målet er, at man her vil kunne tilmelde sig, tjekke programmet, finde spisebilletter og få interessante informationer fra både samarbejdspartnere, oplægsholdere og internt fra Danske Beredskaber.

”En app er jo et dynamisk produkt, og det muliggør, at vi kan sikre tilmeldinger, eftertilmeldinger og kommunikation på en noget lettere måde. Derudover giver det os muligheden for at agere ud fra den viden, vores deltagere kommer med – for med en app kan de evaluere umiddelbart, og det tror vi kan være med til at sikre et endnu bedre årsmøde fremadrettet,” fortæller Bjarne Nigaard.

Det er noget, Iver Sørensen fra Dansk Uniform er meget enig i:

”Jeg synes, idéen om en app er rigtig god, og jeg tror, den kan være med til at hjælpe, at vi kan få mere gavn af hinanden. Både med hensyn til kommunikation, men også så vi kan finde ud af, hvem det er, der besøger vores stande.”

Der vil desuden blive arbejdet for, at man kommer til at få en større grad af pauser mellem de faglige oplæg, så man sikrer et mindre tæt, men bedre program. Noget, der har været et stort ønske fra udstillerne, som dermed håber på, at gæsterne vil have bedre mulighed for at kigge forbi på deres stande.

Den fremadrettede proces

Som interessemedlem i Danske Beredskaber har man blandt andet den fordel, at man har muligheden for at vælge stand først til Årsmødet, men man kan også få vist sit logo på Danske Beredskabers årsmødehjemmeside.

Vil du med til Årsmødet 2018, er der rig mulighed for det. Tilmeldingen åbner i april, og derfor kan man som udstiller og deltager med fordel løbende følge med på hjemmesiden

Relaterede nyheder

Tårnby Kommunes grønne ambitioner føres an af en eldrevet rød Mercedes, der lynhurtigt kan omdannes til et kommandostade for brandvæsen, politiet og sundhedsmyndighederne. Optrækket er ikke til at tage fejl af men brølet fra motoren mangler, når indsatsleder Ole Mebus svinger sin røde Mercedes ud fra Tårnby Brandstation i Kastrup for som første mand på […]

Når du ringer 112 for at få hjælp til brand eller redning, så er det brandfolk fra en af det kommunale beredskabs 29 enheder landet over, der tænder de blå blink og kommer til undsætning. Det viser den netop offentliggjorte rapport ”Redningsberedskabet i tal 2023” at det kommunale beredskab gjorde 39.921 gange i 2023. Til […]

Gnister fra mejetærskere og andre maskiner er blandt de hyppigste årsager til markbrande i høstmånederne. SEGES Innovation, Beredskabsstyrelsen og Danske Beredskaber opfordrer til jævnlig rengøring af høstmaskinerne.  Mange markbrande startes af en gnist fra høstmaskinerne, eller når maskinerne bliver for varme og antænder støv eller andet tørt materiale. Med en ny høstsæson for døren opfordrer […]

Få nyhedsbrev i indbakken