Søg
Close this search box.

Vi glæder os til at se jer til årsmødet 2024

13. februar 2024

-Vi glæder os meget til at afvikle årsmødet 2024, denne gang i nye rammer i Aalborg. Kombinationen af årsmødet og World Firefigther Games kommer til at give en helt særlig stemning, som vi glæder os til at dele med deltagere og udstillere, fortæller Bjarne Nigaard, sekretariatschef i Danske Beredskaber.

Med en unik placering på Aalborg Havn ser Klaus Hebsgaard, årsmødeansvarlig for Danske Beredskaber frem til to spektakulære og lærerige dage.

-Det er en fantastisk plads – det er lige præcis, som det skal være; der er vand, der er gode muligheder. Det ser lidt tomt ud nu, men det klarer vi ved at sætte et stort telt op – vi sørger for nogle food trucks, vi sørger for noget underholdning, og vi har en god aftale et sted lige i nærheden, hvor vi skal holde vores oplæg. Vi glæder os til at se jer til årsmødet 2024, lyder det fra Klaus Hebsgaard.

Tilmeldingen til årsmødet bliver åbnet den 31. maj, og i forhold til udstillerne bliver der åbnet for salg af stande den 1. maj.

Interessemedlemmer vil høre mere omkring setuppet i forbindelse med Årsmødet 2024 i løbet af april måned.

Se Klaus Hebsgaard præsentere udstillingsområdet for Årsmødet 2024 i videoen herunder
(Blæsten havde godt fat i mikrofonen, så få det hele med ved at klikke på “Undertekster”)


Vigtige datoer

– Standplanen ventes klar i begyndelsen af april.

– Det faglige program ventes klar i løbet af maj.

-Der åbnes for salg af stande til udstillere den 1. maj.

-Tilmeldingen til Årsmødet 2024 bliver åbnet den 31. maj.

-I forhold til booking af overnatningssteder, så koordineres dette mellem World Fire Fighter Games, Aalborg Kommune og de lokale hoteller.

-Følg med på https://aarsmoede.danskeberedskaber.dk/www.danskeberedskaber.dk for at holde dig opdateret på Årsmødet 2024.

Relaterede nyheder

Roskilde Brandvæsens nye Water Management Center skal hjælpe til at klimasikre byerne, indtil permanente værn mod hyppigere og større klimahændelser er på plads. Som led i et offentligt-privat samarbejde blev Water Management Center hos Roskilde Brandvæsen den 18. juni åbnet af Lars Robétjé, Beredskabsdirektør i Roskilde Brandvæsen. Med til åbningen var blandt mange andre også […]

Sankthans er en travl aften for brandvæsenet med mere end dobbelt så mange udrykninger som en normal aften. Følg de gode råd fra Danske Beredskaber og Beredskabsstyrelsen, hvis du vil undgå, at brandfolkene afbryder Midsommervisen. Brandvæsenet rykker ud til mere end dobbelt så mange 1-1-2 udkald sankthansaften som på en normal aften og nat. Du […]

Claus Bo Nielsen, Beredskabsdirektør i Nordvestjyllands Brandvæsen har været hårdt ramt af afgangstidskravet på fem minutter. 18. juni forklarede han Folketingets forsvarsudvalg, hvorfor en afskaffelse af kravet kan medvirke til at bevare de vigtige lokale stationer rundt i landet. Hos Danske Beredskaber ser man afskaffelsen af afgangstidskravet som en levetidsforlængelse af deltidsmodellen, og i bestyrelsen […]

Få nyhedsbrev i indbakken